Nintendo Wii Reparaties Service
Nintendo Wii Reparaties Service

Price:

Datum toegevoegd: 30/03/2009 door Irene van den Berg
Ik had begin december een nieuwe omgebouwde wii gekocht bij www.ombouwwinkel.nl. Toen ik deze binnen kreeg (na 2 weken gewacht te hebben terwijl er beloofd werd deze meteen te leveren)vond ik een witte behuizing niet zo mooi en ben gaan kijken bij ombouwwinkel.nl of er ook andere kleuren waren. Uiteindelijk vond ik een zwarte behuizing.
Ik had gekeken of het aangeraden werd om dit er om te laten zetten door een winkel, maar er werd niets aangeraden.

Toen ik de behuizing thuis kreeg heb ik nog een keer gekeken of dit niet aangegeven stond. Dit was niet het geval. Ik dacht dat een behuizing wisselen niet zo moeilijk kon zijn. Niets is minder waar. Je mag de hele wii uit elkaar halen. Voor dat ik hier achter kwam was het kiezen: *of de wii weer in elkaar zetten met de witte behuizing met het gevolg dat deze het misschien niet meer kon doen. * of de wii verder uit elkaar halen en de wii weer in elkaar zetten met de zwarte behuizing met het gevolg dat deze het misschien niet meer kon doen. Ik ben dus voor het laaste gegaan.

Het gevolg was waar ik al bang voor was: de wii deed het niet meer.
Ik heb ombouwwinkel gebeld en gevraagd of zij misschien de wii wouden repareren. Ik kon de wii de volgende dag brengen. Toen ik na een aantal dagen terug belde hoe het met mijn wii was vertelde ombouwwinkel mij dat ik de wii kon ophalen. Toen ik dit deed bleek mijn frontje helemaal kapot te zijn gemaakt én mijn wii deed het nog steeds niet.

Ik ben gaan zoeken op internet en kwam bij www.modmybox.nl uit. Ik heb een afspraak gemaakt en heb de wii gebracht met een nieuwe zwarte behuizing. Na korte tijd kreeg ik al het bericht dat ik de wii kon ophalen.
Hij deed het weer!!! en mijn wii had nu een zwarte behuizing!! daar komt nog eens bij dat de communicatie perfect was en de service geweldig!!

Nogmaals super bedankt martijn!!
Maak afspraak Go To This Product's Detailed Information   Read More Reviews   Write Review